Firma i dílna jako ze škatulky

Kvalitní nábytek patří nejen do kancelářských prostor. Ještě pečlivěji se musí vybírat pro výrobní firmy a různé dílny. Pořiďte si profesionální dílenský nábytek od POLAK CZ.

Dílenský nábytek musí být především funkční

Dílenské plechové skříně sloužící k ukládání ručního nářadí, elektronářadí, různých součástek či spojovacího materiálu musí splňovat řadu podmínek. I když jde o plechové skříně, musí být pečlivě opracovány, aby při manipulaci s nimi nedocházelo k různým drobným poraněním. Velice často preferujeme prosklené skříně, které nám umožňují pohledem rychle zjistit obsah skříně či skříňky. Na druhou stranu je praktická možnost uzamykatelnosti, a to zejména v provozech, kde se pohybuje více lidí. Ne každý je kompetentní k manipulaci s daným nářadím. Pokud jsou navíc skladované nářadí či součástky drahé, je uzamykatelnost naprostou nezbytností.

E-shop s dílenským nábytkem Nabytek-polak.cz nabízí dílenské skříně prosklené, plné, s posuvnými dveřmi, s roletou, ale i univerzální kovové skříně s pastovými boxy. Součástí nabídky jsou i vertikální skříně určeny především na ukládání oblečení zaměstnanců provozu či dílny.

Barvy podle corporate identity firmy

Veškerý dílenský nábytek je možné na vyžádání dodat v různých barvách korpusu a dvířek. RAL odstíny barvy snadno doladíte tak, aby co nejvíce ladily s vašimi firemními barvami, nebo abyste zařídili celý provoz v jednom stylu. Hezké pracovní prostředí umí vytvořit na pracovišti mnohem příjemnější atmosféru než bez ladu a skladu volený nábytek.

Poznámka redakce: V žádné dílně by neměli chybět kromě již zmíněných dílenských skříní různé nástroje pro kutily, kompresor či aku nářadí

Krásná dílna i doma či na chalupu

Domácí kutilové ocení podobně profesionální vybavení i pro svoji domácí dílnu. Praktické skříně v krásných barvách vypadají mnohem lépe než staré ložnicové skříně předělané na úložné prostory. Dílenský profinábytek má správnou nosnost a zabírá jen skutečně nutný prostor. Vaše už tak malá dílna to určitě ocení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *