Luxusní oblečení pro všechny příležitosti

Milé dámy, dnes vám chci připomenout, že jste jedinečné, výjimečné a krásné, protože to nikdy neškodí zopakovat, a přináším vám tipy na to, jak se obléknout pro různé příležitosti, aby to bylo stylové, luxusní, in a abyste se cítily jako „lvice salonů“.

A když říkám, že luxusní oblečení je vhodné pro všechny příležitosti, myslím tím opravdu všechny. Neexistuje příležitost, na kterou byste si nemohly vzít luxusní oděv, šperk nebo doplněk, to mi věřte. Všechny příležitosti si to totiž zaslouží!

Luxusní oblečení si oblečte na první rande s mužem vašich snů

Na první rande s novým mužem musíte být skvostná. To by jinak ani nešlo. Začněte dokonalým spodním prádlem z Miorio, které vám dodá to patřičné sebevědomí. Ať zvolíte bodysuit, dokonalou push-up podprsenku, krajkové kalhotky, či dokonce podvazky, nikdy nesáhnete vedle, pokud to bude kvalitní a luxusní prádlo. Jen takové prádlo vám zaručí dokonalý komfort a zároveň vytvoří iluzi dokonalé postavy. Prádlo prosím vždy nakupujte v kamenných obchodech, buticích nebo nákupních centrech, kde se vám budou věnovat vyškolené prodavačky a poradí vám s výběrem. Vybrané zboží vám i zabalí a vy se budete už jen nákupem takového prádélka cítit jako celebrita.

Ruku v ruce s prádlem jdou i další luxusní vrstvy oblečení – musíte být luxusně oděná od hlavy k patě, jinak by to vůbec nemělo smysl. Takže oblékněte přiléhavé tričko, halenku nebo svetřík v té nejlepší kvalitě z vašeho oblíbeného butiku, přidejte přiléhavou sukni, nezapomeňte na silonové punčochy nebo punčocháče, ideálně s černou linkou vzadu – ta opravdu bere mužům dech, a doplňte lodičkami na podpatku nebo kozačkami. A to nejlepší na konec: kožich, kterým to vše přikryjete a bude postupně odhalovat – dokonalá harmonie!

Nemusím snad připomínat, že samozřejmostí je návštěva u kadeřníka – nový účes, návštěva kosmetičky – dokonalé líčení (nešetřete – linky, kouřové stíny, voděodolná řasenka a výrazná rtěnka vždycky zapůsobí). Jak se chovat na prvním rande, se dočtete zde.

Pohovor do nového zaměstnání

To je také, ač se to nezdá, příležitost využít luxus ve svůj prospěch. Samozřejmě tady nejde tolik o to, abyste zdůraznila svůj sexappeal, ale zase můžete dát najevo, že peníze opravdu vydělat umíte, když máte na tak drahé oblečení, a že se tedy práce nebojíte nebo že si to místo v managementu opravdu zasloužíte.

Prádlo vám tentokrát poslouží hlavně jako základ šatníku, abyste se cítila skvěle, komfortně a sebevědomě. Dále zvolte halenku či přiléhavé tričko a sukňový nebo kalhotový kostýmek v tlumených barvách. K tomu silonky, lodičky nebo kozačky, a zase váš oblíbený kožíšek. Umírněné denní líčení jen podtrhne váš zájem o místo, a vše doplňte výraznějším lakem na nehty.

Na co si dát při pohovoru pozor, o tom se dočtete v tomto článku.

Přeji hodně štěstí při pohovoru!

Vánoční párty

Kde jinde se blýsknout luxusem, než na vánoční párty s přáteli. Oslňte, bavte se, rozdávejte a přijímejte dárečky a úsměvy, ale hlavně buďte svá, buďte krásná, buďte žádoucí a buďte chic!

Sukni můžete klidně nahradit společenskými kalhotami nebo naopak zkusit šaty – nesmí to být ale laciný kousek, spíš něco z limitovaných edic vyhlášených butiků, v takových šatech budete nepřehlédnutelná. Nechte si poradit od prodavačky, co sedne vaší postavě. 

V botách pak máte naprostou svobodu – zkuste luxus třeba od Gucciho: lodičky s otevřenou patou – to je nejnovější hit sezony, nebo třeba slip-onky, které se dají nosit v zimě, protože mají měkký kožíšek, který zahřeje. A luxus na závěr: sametové kozačky! Jestli je ještě nemáte, tak neváhejte, protože v těch uděláte dojem na každého.

Podařilo se mi vás přesvědčit, že každá příležitost má něco do sebe? Jak jste se naposled při nějaké příležitosti blýskly vy? Pište, piště, pište, už se moc těším na vaše příběhy!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *