Udělejte radost sobě i svým blízkým, nechte si potisknout hrníček originálním motivem

Personalizované dárky se staly hitem posledních let, a mezi nimi dominují i hrníčky s nápisem. A není se čemu divit, protože se jedná o praktický a zároveň originální způsob, jak někoho potěšit. Co ale na hrníček vlastně napsat? Možností je nekonečně mnoho a fantazii se meze přeci nekladou. Může se jednat třeba o nějakou vtipnou hlášku, motivační citát či pěkný obrázek či rodinnou fotografii.

Vtipné nápisy a motivační citáty

Jedním z nejoblíbenějších motivů na hrníček s nápisem jsou vtipné hlášky. Ranní káva bude hned chutnat jinak, pokud ji budete pít z hrnku, na němž se nachází vtipný text nebo trefná poznámka. Oblíbené jsou pak také motivační citáty, které člověka povzbudí a nakopnou do nového dne. Může jít například o následující text: „Začni každý den s úsměvem“ nebo „Nic není nemožné“. I takto jednoduchý vzkaz může přinést pozitivní energii a chuť do práce.

Osobní vzkazy a společné vzpomínky

Chcete-li jít ještě více do hloubky, je možné na hrníček umístit osobní vzkaz nebo vzpomínku na společně prožité chvíle. Takový hrnek může obsahovat datum nějaké významné události, oblíbenou hlášku mezi přáteli, nebo dokonce tajný vzkaz, kterému porozumí jen obdarovaný. Tento druh personalizace dodává předmětu jedinečný rozměr a z obyčejného dárku se stane cenná vzpomínka, která bude dotyčného těšit každý den.

Kde hledat inspiraci?

Pokud hledáte inspiraci, jaký nápis nebo motiv by mohl potěšit vaše blízké, doporučujeme navštívit webové stránky moje-triko.cz. Tento e-shop se specializuje na potisk nejen hrnků, ale i triček a dalších předmětů už od devadesátých let. Díky technologiím, které jsou při výrobě použity, máte jistotu, že vaše hrnky s nápisem budou kvalitně zpracované a vydrží i časté používání.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *